Dovolenka do 28.7.2024. Nakúpte počas našej dovolenky nad 35€ a získajte darček k nákupu Kvetovú vodu podľa vlastného výberu.

Sonett ekologická drogéria do každej domácnosti

sonett-logo

Predstavuje jednu z vedúcich značiek na trhu v oblasti ekologickej drogérie a pracích prostriedkov. Je certifikovaná podľa kritérií Eco garantie. Už viac ako 40 rokov spoločnosť Sonett vyvíja konzistentné a presvedčivé metódy na umývanie a čistenie s jedinečnou kvalitou, ktorá rešpektuje vodu ako nositeľku všetkého života.

Ekologicky šetrné umývanie, čistenie a pranie.

Produkty Sonett chránia prírodu a vodu. Sú úsporné a šetrné k životnému prostrediu ale aj k ľudskému zdraviu. Objavte rozmanitosť produktov Sonett, ktoré sú silné svojím účinkom, šetrné pri používaní a vyznačujú sa  jedinečnou kvalitou. Rada Sensitive je vyvinutá špeciálne pro citlivejšiu pokožku alergikov alebo detí..

 

V tomto článku sa pozrieme na to, ako môžu byť produkty Sonett využívané v domácnosti a prečo by ste mali uprednostniť tieto produkty pred konvenčnými produktmi z bežnej drogérie. Taktiež sa zameriame na vysvetlenie modulárneho systému prania, ktorý Sonett ponúka.

Využitie produktov Sonett v domácnosti

Produkty Sonett sú navrhnuté tak, aby boli šetrné nielen k životnému prostrediu, ale aj k ľuďom, ktorí ich používajú. Ponúkajú širokú paletu produktov, od pracích prostriedkov po prostriedky na umývanie riadu, čističe na rôzne povrchy a špeciálne produkty na čistenie domácnosti. Vďaka prírodným zložkám sú ideálne pre rodiny s deťmi, alergikov, a všetkých, ktorí preferujú zdravý životný štýl.

3

Prečo uprednostniť produkty Sonett

Oproti bežne používaným produktom z drogérie, produkty Sonett neobsahujú:

  • Syntetické vône
  • Syntetické farbivá
  • Syntetické konzervanty
  • Suroviny z geneticky modifikovaných plodín a organizmov
  • Petrochemické zložky
  • Enzýmy
  • Fosfáty
  • Optické rozjasňovače

 Sú 100% biologicky odbúrateľné a nezaťažujú naše vodné zdroje. Ich výroba je udržateľná a podlieha prísnym kontrolám, čo zabezpečuje najvyššiu možnú kvalitu bez škodlivých dopadov na životné prostredie a ľudské zdravie.

Dizajn bez názvu - 2024-05-31T182448.388

 Modulárny systém prania

Modulárny systém prania od Sonett umožňuje prispôsobiť si pranie podľa špecifických potrieb bielizne a miestnych podmienok tvrdosti vody. Systém sa skladá z niekoľkých produktov:

  1. Základný modul je prací prostriedok: Používa sa ako primárny prostriedok a zabezpečuje vypranie nečistôt z bielizne.
  2. Zmäkčovač vody: Čistiace prostriedky fungujú najlepšie v mäkkej vode s nízkym obsahom vápnika. Zmäkčovač sa pridáva v prípade tvrdej vody. Zvyšuje účinnosť pracích prostriedkov.
  3. Bielidlo a odstraňovač škvŕn: Bielidlo sa používa špeciálne na odstraňovanie škvŕn z farebnej, stálofarebnej bielizne a ako prídavok do bielej bielizne na zamedzenie šedivenia. Biela bielizeň vydrží dlhšie krásna. (účinné v práčke od 50 °C. Namáčanie cez noc je možné od 30 °C)

Tento systém zabezpečuje, že sa použije iba potrebné množstvo produktu, čo znižuje odpad a zároveň je to ekonomické pre vašu peňaženku.

modul system

Pre lepšiu orientáciu v pracích prostriedkoch sa nechajte inšpirovať touto tabuľkou

výber pracích prostriedkov

 

Vďaka svojmu prístupu a kvalite sú produkty Sonett ideálnou voľbou pre každého, kto hľadá efektívne, bezpečné a ekologické riešenia pre domácnosť. Ich používanie prináša nielen pocit čistoty a sviežosti, ale aj vedomie, že prispievate k ochrane životného prostredia a zdravia svojej rodiny.