Dovolenka do 28.7.2024. Nakúpte počas našej dovolenky nad 35€ a získajte darček k nákupu Kvetovú vodu podľa vlastného výberu.

Rýchle doručenie v recyklovanom obale

Dizajn bez názvu – kópia – kópia – kópia (4.5 x 3 cm) (2) 

 

💡Zaujíma Vás, ako balíme vaše objednávky?

U nás v Netoxicky.sk to s balením berieme vážne, ale aj s úsmevom. Preto u nás nič nezabalíme do obyčajnej krabice. Väčšina krabíc, ktoré opustia naše skladové priestory, má za sebou už minimálne jednu cestu. A to isté platí aj pre výplňové materiály. Výplňový materiál musí tovar ochrániť a preto občas použijeme aj bublinkový materiál z plastu, ale len taký, čo už má za sebou minimálne jednu cestu v recyklačnom kolobehu.

 

Nenakupujeme žiadne plastové výplne ale, dávame šancu iba tým použitým. Preto sa na nás nehnevajte ak Vám príde tovar zabalený v bublinkovej fólii či balíček vyplnený vzduchovými vankúšikmi a s láskou tento materiál ponúknite ešte nejakému eshopu vo vašom okolí. Určite sa potešia.

 

❤️Každý balíček, ktorý od nás dostanete, nie len že chráni vašu objednávku, ale aj našu planétu.❤️

 

Dizajn bez názvu – kópia – kópia – kópia (3)

💡Ako rýchlo odošleme Vašu objednávku?

Viete čo je u nás rýchlejšie ako svetlo? Naša expedícia!
Povedzme si to na rovinu – kto má dnes čas čakať?
Objednajte si u nás čokoľvek do 12 hodiny v pracovný deň a my to odošleme rýchlejšie ako sa stihnete obuť. Vaše netoxické poklady budú u vás doma skôr, než stihnete povedať „netoxicky“!

 

Dizajn bez názvu – kópia – kópia – kópia (4)

 

Tak poďte do toho s nami! Objednávajte na www.netoxicky.sk a získajte viac než len skvelé produkty. Získate rýchlosť, ekologickú starostlivosť a istotu, že každý kúsok vášho nákupu je balený s láskou k prírode. Stačí kliknúť a nechať si od nás doručiť kúsok čistej a ekologickej budúcnosti.

📦A to všetko v krabici ktorá už bola použitá.📦

Dizajn bez názvu – kópia – kópia – kópia (3 x 5 cm)

 

💡Ako bude váš balíček doručený?

↘️Na výber máte z týchto možností ↙️

packeta   Packeta - na výdajné miesto

gls ikona - GLS kuriér na adresu

               
                      Viac informácii